AFTER SCHOOL

After school Sibiu - Inventăm experiențe noi de învățare

Din septembrie dam START inscrierilor pentru programul afterschool !!! Suntem bucuroși să vă anunțăm că am aplicat toate măsurile și normele de siguranță stabilite de Ministerul Sănătății, Educației și Muncii, astfel că ne putem revedea liniștiți la teme, joacă și distracție! ️ Am pregătit trei variante de program pentru a oferi soluții părinților pentru oricare din scenariile de incepere a școlii  Vă așteptăm alături de noi începând cu 8 februarie! Detalii tel 0744648488, email jscsibiu@gmail.com, site https://www.jscsibiu.ro/contact/

Spațiul nostru generos ne permite amenajarea meselor de lucru, dar și a zonei de relaxare, păstrând distanta de 2m între copii și oferind minim 6mp pentru fiecare. Cei 150 mp sunt luminoși și aerisiți, am regândit accesul la intrare pentru un flux optim, iar printre altele măsurile noastre includ:

– termoscanare la sosire și pe parcursul zilei

– zonă de dezinfectare a încălțămintei la sosire

– mănuși și măști pentru personalul clubului

– dezinfectarea zilnica a spațiului și mobilierului

– marcarea spatiilor comune (hol și toaleta) pentru păstrarea distantei de siguranță

– activități zilnice in aer liber (ieșiri în parc, plimbări)

– activități de interior individuale și de grup dar păstrând distanta de siguranță (ne folosim de instrumente de joc amuzante, pufuri, frânghii cu noduri pentru a face acest lucru)

Experiențe personalizate

STEM, robotică, jocuri educaționale, nutriție, mindfulness, activități în aer liber. Furnizăm idei, desenăm împreună și dăm viață viselor copiilor și clienților noștri. În felul acesta, ei vor avea la dispoziție spațiul adecvat pentru a-și folosi ambele emisfere cerebrale : de afectivitate și creativitate precum și de rațiune și logică. Vei fi surpins și te vei bucura de educația copilului tău, fără niciun fel de griji ulterioare.

Activitați

 • Programe educaționale interactive (suport tablă interactivă multitouch)
 • Jocuri de societate educaționale (Learning Resources, Smart Games, Djeco)
 • Programare prin joacă (kituri LEGO WeDo, Boost, Juguetronica)
 • Proiecte realitate augmentată, aplicații interactive (suport tablete/laptop, Marbotic)
 • Ore de lectură
 • Ore de sport și activități în aer liber/indoor
 • Vizite la muzee, excursii

Despre Junior STEM Club

 • sală de studiu mare si luminoasă, grupuri sanitare moderne, loc pentru servirea mesei, optional masa de pranz în regim catering,
 • Mobilier adaptat varstei si activitatilor desfasurate;
 • Material didactic, jocuri si jucarii adaptate varstei, tablete, laptop, tabla interactivă;
 • Cadre didactice cu experienta si rabdare, dedicate muncii cu copiii;
 • Organizare de petreceri tematice.

TARIFE

Programul Afterschool oferă 3 variante de program (potrivite celor 3 scenarii de incepere a școlii) in intervalul 08:00-17:00 și va avea următoarele tarife:

 • 600 lei/luna program normal 12:00-17:00  
 • 700 lei/luna program hibrid 8:00-17:00 și 12:00-17:00 conform rotației de la școală
 • 800lei/luna program vacanță sau exclusiv online

 

IMPORTANT!!!  Pentru grupuri de minim 10 elevi din aceeași clasă reducere 50 lei la taxa lunara de program!

 Tariful include preluare/predare copii de la școlile 13 și 18 (inclusiv în cazul turelor intermediare 11:00-14:00), supraveghere și suport conectare online pentru orele de școală pentru grupele online, supraveghere și suport teme, acces la activitățile extracuriculare ale clubului (lego, jocuri educative, ateliere de creație, aplicații interactive tabla multitouch) 

Opțional suplimentar masa de prânz, 2 variante: fel principal + desert 11 lei/zi, fel 1 + fel 2 + desert 16 lei/zi, ambalaje individuale, biodegradabile. Se poate aduce prânzul și în regim propriu la caserola, avem posibilitatea de depozitare în condiții optime și reîncălzire.

Formular contact

  Locație

  Galerie foto

  Şcoala trebuie să urmărească tot timpul că tânărul să părăsească băncile ei nu ca specialist, ci ca o personalitate armonioasă.
  aLBERT eINSTEIN