Skip to content

EXPERIENȚE PERSONALIZATE

 Suntem creatori de experiențe și activități noi folosind metodologii din domenii diferite:

STEM, robotică, jocuri educaționale, nutriție, mindfulness, activități în aer liber. Furnizăm idei, desenăm împreună și dăm viață viselor copiilor și clienților noștri. În felul acesta, ei vor avea la dispoziție spațiul adecvat pentru a-și folosi ambele emisfere cerebrale : de afectivitate și creativitate precum și de rațiune și logică. Vei fi surpins și te vei bucura de educația copilului tău, fără niciun fel de griji ulterioare.

  • Programe educaționale interactive (suport tablă interactivă multitouch)
  • Jocuri de societate educaționale (Learning Resources, Smart Games, Djeco)
  • Programare prin joacă (kituri LEGO WeDo, Boost, Juguetronica)
  • Proiecte realitate augmentată, aplicații interactive (suport tablete/laptop, Marbotic)
  • Ore de lectură
  • Ore de sport și activități în aer liber/indoor
  • Vizite la muzee, excursii

DE CE ESTE UN PROGRAM BUN.

Îi sprijinim pe copii să relaționeze pozitiv cu adulții, construim pe punctele tari ale copilului și nu ne concentrăm pe punctele slabe; cream un mediu în care copii relaționează pozitiv cu alți copii, le oferim provocari noi, posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de leader și gândire critică/luarea deciziilor, toate acestea pe termen lung.

Pe măsură ce rolurile științei, matematicii și tehnologiei cresc în societatea noastră, școlile ar trebui să-i pregătească pe elevi să se dezvolte într-o lume foarte complexă. Junior STEM Club consideră că cetățenii educați ai secolului XXI trebuie să aibă un fundal solid în știință, tehnologie, inginerie și matematică. Cu cunoștințe în aceste domenii, tinerii vor putea să țină pasul cu evolutia rapidă a inovațiilor tehnologice. Cetățenii educați ai secolului XXI trebuie să aibă o dragoste de învățare intinsa pe tot parcursul vieții , sa fie automotivati, ușor și rapid adaptabili la schimbări. Oferind copiilor provocări inovatoare în domeniul tehnic, copiii învață în mod natural să pună întrebări și să rezolve probleme, sa aiba abilitatea de a-și clarifica și condensa gândurile. Ca o trăsătură comună, copiii vor fi capabili să înțeleagă o problemă în ansamblu și să o rezolve privind-o din punct de vedere sistemic.

Facebook
Instagram