FullColor_1280x1024_300dpi

Direcționează 3.5% pentru educație gratuită !

Dacă vreți să hotărâți voi ce se întâmplă cu 3.5% din impozitul anual deja plătit statului pentru 2019 și nu ați ales încă o cauză, ajutați-ne sa dăm viață primului Centru de educatie comunitară Junior COMMUNITY Club, un centru unde copii, tineri, adulți și seniori din Sibiu vor putea participa gratuit la ateliere pe diverse teme (educație financiară, prim-ajutor, nutriție, dans, etc). Accesul la educație gratuită credem că este cel mai important pas către o comunitate mai bună pentru noi toți!
Tot ce aveți de făcut este sa completați formularul atașat cu datele dumneavoastră la punctul 1 și să il semnați in câmpul “Semnatura contribuabil”. Puteti face acest lucru direct de pe browser sau telefonul mobil, cu  Adobe Reader si optiunea “fill &sign” 😁si apoi sa ni-l trimiteti înapoi pe WhatsApp, Messenger sau email asociatiajoy@gmail.com până cel târziu în 22.05.2020
Va mulțumim pentru contribuție si pentru răspândirea acestui mesaj și formular și altor persoane care poate doresc sa contribuie.
PS. Ne-am bucura de contribuția oricărei companii la acest proiect, fie prin completarea acestui formular fie prin contract de sponsorizare 🤗

Centrul comunitar de educație nonformală
JUNIOR COMMUNITY CLUB

       Asociația Joy dorește sa ofere comunității sibiene un spațiu unde copiii, adulții și seniorii să poată participa gratuit la o serie de ateliere pe teme esențiale pentru dezvoltarea lor personală, socială și emoțională. Acestea vor include teme precum: siguranța rutieră, bullying, autoapărare, prim-ajutor, nutriție, educație financiară, ecologie, parenting, dans, șah. Dorim să creem o rețea formată din parteneri cheie care împreună să ofere întregii comunități sibiene acces liber, necondiționat de situația financiară, la educație și socializare. Diminețile vor fi rezervate cursurilor pentru clasele de elevi însoțiți de cadrele didactice, în timp ce după-mesele se vor desfășura atelierele dedicate adulților si seniorilor.

JUNIOR COMMUNITY CLUB

Susține, donează sau aleargă pentru proiectul nostru la Maratonul Internațional Sibiu

Dorim ca prin crearea acestui centru comunitar să facilităm accesul la educație nonformală unui număr cât mai mare de copii, adulți și seniori datorită faptului că nu există bariera financiară care îi împiedică să accezese în prezent ateliere similare existente în comunitate dar care sunt contracost. Deasemenea, crearea parteneriatelor între instituții ale statului, companii private și ONG-uri, implicarea cadrelor didactice, ale părinților și ale copiilor vor genera relații interpersonale sănătoase pentru întreaga comunitate.

Asociația JOY

 Asociația Joy s-a implicat activ în proiecte ecologice și educative fiind coorodnatorul oficial pentru județul Sibiu al Lets Do It România! începând cu anul 2012. Coordonatoarele activităților vor fi Ligia Anton si Oana Prodan, care au început activitățile de voluntariat și implicare în comunitate în 2011 cu coordonarea primei ediții din județul Sibiu a Lets Do It Romania! continuând apoi cu voluntariat în cadrul mai multor proiecte de ecologizare, ciclism, alergare, reîmpadurire cum ar fi  Maratonul Internațional Sibiu, Let’s Get Green!, Let’s bike it! sau Aproape pentru aproape. Pe lângă componenta de implicarea socială , cele două coordonatoare au o experiență de peste 10 ani în domeniile în care profesează având cunoștințe aprofundate despre management de proiect, abilități de negociere, logistică, lucru în echipă.