Skip to content

Centrul comunitar de educație nonformală
JUNIOR COMMUNITY CLUB

       Asociația Joy dorește sa ofere comunității sibiene un spațiu unde copiii, adulții și seniorii să poată participa gratuit la o serie de ateliere pe teme esențiale pentru dezvoltarea lor personală, socială și emoțională. Acestea vor include teme precum: siguranța rutieră, bullying, autoapărare, prim-ajutor, nutriție, educație financiară, ecologie, parenting, dans, șah. Dorim să creem o rețea formată din parteneri cheie care împreună să ofere întregii comunități sibiene acces liber, necondiționat de situația financiară, la educație și socializare. Diminețile vor fi rezervate cursurilor pentru clasele de elevi însoțiți de cadrele didactice, în timp ce după-mesele se vor desfășura atelierele dedicate adulților si seniorilor.

JUNIOR COMMUNITY CLUB

Susține, donează sau aleargă pentru proiectul nostru la Maratonul Internațional Sibiu

Dorim ca prin crearea acestui centru comunitar să facilităm accesul la educație nonformală unui număr cât mai mare de copii, adulți și seniori datorită faptului că nu există bariera financiară care îi împiedică să accezese în prezent ateliere similare existente în comunitate dar care sunt contracost. Deasemenea, crearea parteneriatelor între instituții ale statului, companii private și ONG-uri, implicarea cadrelor didactice, ale părinților și ale copiilor vor genera relații interpersonale sănătoase pentru întreaga comunitate.

Asociația JOY

 Asociația Joy s-a implicat activ în proiecte ecologice și educative fiind coorodnatorul oficial pentru județul Sibiu al Lets Do It România! începând cu anul 2012. Coordonatoarele activităților vor fi Ligia Anton si Oana Prodan, care au început activitățile de voluntariat și implicare în comunitate în 2011 cu coordonarea primei ediții din județul Sibiu a Lets Do It Romania! continuând apoi cu voluntariat în cadrul mai multor proiecte de ecologizare, ciclism, reîmpadurire, alergare cum ar fi  Maratonul Internațional Sibiu, Let’s Get Green!, Let’s bike it! sau Aproape pentru aproape. Pe lângă componenta de implicarea socială , cele două coordonatoare au o experiență de peste 10 ani în domeniile în care profesează având cunoștințe aprofundate despre management de proiect, abilități de negociere, logistică, lucru în echipă.

 

Facebook
Instagram